Privatlivspolitik

Hvem er vi

Toldcaféen er en del af Toldhuset
Fonden Toldhuset
Langgade 63, 4874 Gedser

Vores webstedsadresser er: https://toldcafeen.dk og https://toldhuset.nu.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Hvis du sender os en email, så vil den blive opbevaret krypteret på vores udbyders mailserver  (med hvem vi føre kontrol og har en databehandler aftaler med), dertil vil de indtil sletning bliver bevaret forsvarligt så længe det er nødvendigt for os at behandle og bruge dataen til at servicere dig.
Mail til Toldhuset anses som noget meget fortroligt, og kun betroede medarbejdere med tavshedspligt, vil nogensinde se mailsne.

Cookies

Denne side anvender cookies – små tekstfiler der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen og kan hjælpe med fx. at levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics. Cookies vil gøre din browsing oplevelse bedre. Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos Erhvervsstyrelsen
Du kan også læse mere om vores privatlivspolitik her: Privatlivspolitik

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Vi bruger Google Analytics på vores hjemmeside.
Vi registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden, men har slået IP anonymisering til.
Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

Hvem vi deler dine data med

Vi kunne aldrig finde på at sælge dine data, og deler dem udelukkende med de services vi bruger for at optimere din oplevelse med hjemmesiden og som vi har databehandler aftaler med og føre tilsyn med.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

a.brodersen@toldhuset.com

Hvordan vi beskytter dine data

Vi tager jævnligt backup af hjemmeside og tilhørende data

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Her vil webadministrator hurtigst muligt sikre hjemmeside og underliggende datas integritet.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.

Vi anvender ikke data fra hjemmeside til kommerciel profilering.

Industriregulative krav om fremlæggelse

Du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, samt ret til at få slettet dine registrerede oplysninger. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til via e-mail.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: a.brodersen@toldhuset.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.